גלולות ואי קבלת מחזןר ביאז

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/07/2019 | 13:24 | מאת: שנאל

שלום, נוטלת יאז כבר מספר שנים. לאחרונה יש חודשים בהם המחזור פשוט לא מגיע. מקפידה לקחת את הגלולות בזמן ללא פיספוס. כמו כן, חודש שעבר לא קיבלתי מחזור - אך עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי כדיי להמשיך בחפיסה וכך עשיתי- המשכתי לחפיסה החדשה, החודש כאשר סיימתי את החפיסה, שוב לא קיבלתי מחזור. כך שחודש שני לא קיבלתי האם שוב עליי לערוך בדיקת הריון לפני תחילת חפיסה נוספת? קבעתי תור לרופא בסוף החודש, מה ניתן לעשות

18/07/2019 | 20:30 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך ב 15 % לא מקבלים מחזור כלל תוך כדי נטילת גלולות המצב תקין יש להמשיך נטילת גלולות ולהגיע לבדיקת רופא

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון