שאלה לגבי גרד חיצוני בנרתיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/07/2019 | 07:47 | מאת: רונית

שלום רב אני סובלת מזה שנה מגרד חיצוני בנרתיק. ניסיתי להחליף תחתוניות לתחתוניוצ אורגניות, רופא נשים בדק פטריה ואפילו נשלחתי לבדיקת וולווה ונלקחה ביופסיה שיצאה תקינה ואין מחלת עור. טופלתי בדרמובט למשך חודש וזה עזר ושוב חזר. הדבר היחידי שמרגיע את הגרד זה שטיפה במים קרים. יש לי אלרגיה לבישום סינטתי, אז אני משתמשת רק בסבון נוזלי צמחי שלא מגרה את העור. איזו סיבה נוספת יכולה להיות לגרד ואיך ניתן לטפל. תודה מראש

16/07/2019 | 13:00 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך עלולות להיות הרבה סיבות לגרד מאלרגיה ופטרת למחלות כמו ליכן סקלרוזיס מומלץ להיות במעקב וטיפול של רופא אחד

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון