ביוץ מנסה להכנס להריון עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/07/2019 | 12:11 | מאת: חנית

שלום אתמול ההיתי אצל הרופאת נשים ביום ה12למחזור היא בדקה לשחלות וראתנ בשחלה אחת זקיק 18מ"מ ובשחלה השניה זקיק 15 מ"מ והיא אמרה לי שעוד יומיים יהיה ביוץ. מה שלא מובן לי שהיא כתבה בדף שעובי ריר הרחם שלי הוא 3 מ"מ. השאלות הן האם באמת המ"מ של הזקיקים מעיד על ביוץ שיהיה בעוד יומיים? והאם עובי ריר רחם 3 מ"מ תקין לביוץ ? הבנתי שהוא חייב להיות 8 מ"מ לפחות כדי שתהיה הפריה. או שהוא עוד יתעבה עד לביוץ? אשמח לתשובות תודה רבה

09/07/2019 | 18:33 | מאת: ד"ר רז נילי

שלום, בעוד כמה ימים יתרחש ביוץ. סיכויי השרשה נמוכים ברירית של 3 ממ, אולם בהחלט יתכן כי היא תתעבה בימים הקרובים. הרבה בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון