הריון םיברומאלגיה ומריחואנה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/06/2019 | 10:37 | מאת: אנונימית

שלום, אני סובלת מזה כעשור מפיברומאלגיה מאובחנת, והדבר היחיד שעוזר לישון בתקופות של התקפים הוא עישון מזדמן של מרחיאונה (מה שאני מצליחה להשיג). אני לא מעשנת כבדה, לרוב לא יותר מפעם פעמיים בשבוע, בתקופות שאין התקפים בכלל לא מעשנת, אין כאן עניין של הנאה. אני מנסה להיכנס להריון מזה כחודשים. במהלך ההריון אני אמנע מעישון באופן גורף, החל מהרגע שאקבל בדיקה חיובית. אבל אני תוהה האם זה מזיק לעשן בתקופה הקודמת לכניסה להריון, ואם כן מהם הסיכונים. אציין שאני מפחדת שיקח לי זמן להיכנס להריון, היות ובעברי אנורקסיה , וויתור על העישון יפגע מאוד ביכול שלי לתפקד בתקופות של התקפים.

28/06/2019 | 16:37 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך לא מומלץ להמנע לעישון במהלך הריון אין מידע לגבי עישון לפני הריון

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון