פרוברה ובירור הורמונלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/06/2019 | 08:23 | מאת: מאי

היי,אני מנסה להכנס להריון והמחזור מאחר בחודש,הרופא נתן פרוברה,לקחתי 5 ימים 2 כדורים ביום. כרגע אני שבוע לאחר סיום הטיפול ויש דימום רק בניגוב ולא עובר לתחתון השאלה שלי היא-הרןפא נתן בדיקות דם בירור הורמונלי,בדיקת דם שצריך לעשות בזמן המחזור. האם ניתן לעשות אותה גם כאשר הדימום כזה? האם זה נחשב?

14/06/2019 | 11:59 | מאת: ד"ר בני פיינר

כדאי לברר עם הרופא שלך למה היתה כוונתו כיוון שפרופיל הורמונלי רצוי לבצע בין היום השלישי ליום החמישי מתחילת הווסת

20/06/2019 | 23:39 | מאת: מאי

היי, ליתר דיוק הבדיקה שאני מדברת עליה נקראת progesterone

22/06/2019 | 22:52 | מאת: ד"ר נילי רז

פרופיל הורמונלי יש לבצע בימים שהרופר שלל ציין כשהיון הראשטן של הוסת הוא יום של דמם ממשי (ולא הכתמה בניגוב בלבד שציינת). בהצלחה. אם טרם קבלת וסת מאז שאלתך לפני שבוע בצעי בדיקת הריון ופני לרופא לבדיקה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון