דחיית מחזור עם גלולות...

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

11/06/2019 | 20:56 | מאת: שובל

שלום, רציתי לשאול האם מותר לדחות את קבלת המחזור ביום אחד על ידי חיבור חפיסה של גלולות (מינס) ונטילה של הגלולה הראשונה בלבד בחפיסה החדשה ולאחריה לבצע את ההפסקה הנדרשת לקבל מחזור? לאחר קבלת המחזור וההפסקה של 4 ימים האם ניתן להמשיך כרגיל בנטילה מהגלולה השנייה שבחבילה? יש לציין שאני מחברת גלולות כל 3 חודשים מסיבות של אנדומטריוזיס וכאבים. תודה רבה.

12/06/2019 | 13:25 | מאת: ד"ר בני פיינר

לא מומלץ להחסיר גלולה בחפיסה החדשה. לכל היותר תקריבי את החפיסה ממנה לקחת גלולה נוספת

12/06/2019 | 20:05 | מאת: שובל

סליחה דר לא הבנתי את כוונתך.. מה הכוונה להקריב את החפיסה של הגלולה הנוספת? אם כבר התחלתי חפיסה חדשה עדיף לסיים אותה לחלוטין ולא להתחיל מגלולה מספר 2 ? תודה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון