כריתת מחיצה בנרתיק וברחם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/06/2019 | 18:08 | מאת: מאי

שלום, שמי מאי בת 24 ובגיל 18 התגלה שיש לי רחם מחיצתי, כאשר המחיצה מאוד דקה ומאוד ארוכה. היום כמה שנים לאחר מכן כשאני סובלת מבעיות כמו כאבים ביחסי מין ובעיות לשים טמפון התגלה שיש לי בנוסף מחיצה בנרתיק. נאמר לי ע"י הגינקולוג שיש צורך בניתוח במידה וזה מפריע אבל אני לא יודעת איך מבררים רופאים המתאימים ואיך יודעים איזה רופא יעשה את ההליך בצורה החלקה והטובה ביותר, אשמח לעזרה והכוונה, תודה מראש.

11/06/2019 | 10:10 | מאת: ד"ר בני פיינר

שלום מאי, פעולה כזאת יכולה להתבצע בכל מחלקת נשים. בקשי מהגינקולוג הפנייה לבית החולים הקרוב למקום מגוריך ושם ינחו אותך לגבי הפעולה הנדרשת.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון