הכתמות חומות בתחתון יומיים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

05/06/2019 | 09:17 | מאת: שרון

היי, אני נוטלת גלולות יאז פלוס כעשרה חודשים. הופיעו לי בחודש הראשון הכתמות אבל זו הייתה תופעת לוואי מהגלולה. עכשיו יש לי כמעט יומיים הכתמות חומות. האם ההכתמות האלה זה חשד להריון למרות הגלולות? או שהיא תופעת לוואי שחזרה?

07/06/2019 | 04:01 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך בד"כ לא קשור להיון אם יש חשד להריון מומלץ לעשות בדיקת הריון

07/06/2019 | 20:46 | מאת: שרון

עשיתי בדיקת הריון רק שאני מפחדת שהיא לא תקלוט את ההורמון בשתן עדיין כי האיחור עוד לא היה. אבל עברו יותר מעשרה ימים מיום ההפריה. אז זה עדיין תופס?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון