מחזור בגיל המעבר לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/05/2019 | 20:58 | מאת: איילת

שלום אני נושקת לגיל 50. לפני כחודשיים הנחתה אותי רופאת הנשים להפסיק ליטול גלולות לאחר שביצעתי בדיקות דם והתקבלו התוצאות הבאות: LH -24, Estradiol -119. מאז כבר פעמיים קיבלתי מחזור חודשי. האם זה תקין. האם אני בסיכון להריון בהעדר גלולות ?

28/05/2019 | 15:35 | מאת: ד"ר נילי רז

כל עוד יש וסת קיים סיכוי להריון. גם אם קלוש. מציעה שתבדקי על ידי הרוםאה שלך שוב, תבדקי את עובי רירית הרחם בסונר ותוודאי שהדמם שלך אכן וסתי ולא דימומים לאחר הפסקת הוסת שבמקרה זה יש לשקול ביופסיה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון