היסטרוסקופיה ופרימולוט נור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/05/2019 | 21:06 | מאת: טל

שלום רב, הייתי אמורה לעבור השבוע היסטרוסקופיה טיפולית להסרת פוליפ קטן מהרחם וביופסיה ממוקדת מהרירית הפוליפואידית. הגעתי ביום ה-10 למחזור ולצערי מסיבות שאינן תלויות בי הפרוצדורה לא בוצעה. נקבע לי תור חדש לשבוע שלאחר מכן והרופאה הנחתה אותי לקחת פרימולוט נור פעמיים ביום עד מועד הפרוצדורה. מניחה שהמטרה היא למנוע את התעבות הרירית. האם כשלוקחים פרימולוט נור לפני הביוץ זה אמור לעזור לרירית להשאר דקה עש הבדיקה?

18/05/2019 | 09:47 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך זו אחד מהסיבות כשרירית עבה לה ניתן לזהות פוליפ קטן הסיבה נוספת כנראה שלא תקבלי מחזור בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון