איחור במחזור אחרי לידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/05/2019 | 09:00 | מאת: גלי

חודשיים לאחר לידה שקטה קיבלתי מחזור בדיוק 3 שבועות לאחר הלידה שנמשך שבועיים. בבדיקה אצל רופא נשים לאחר 6 שבועות ב21.4 אכן אישר שהיה מחזור כי הרחם נקי והרירית דקה ומתחיל עכשיו תהליך חדש (לא יודעת מזה בדיוק אומר) המחזור האחרון הגיע ב7.4 ומאז לא קיבלתי שוב. יש לציין כי לפני ההריון המחזור שלי היה מאוד סדיר כל 28 יום לכל היותר. נכון שאחרי לידה הכל מתבלגן אבל מה שמטריד אותי זה שכבר כמעט שבועיים יש לי כאבי מחזור שבאים והולכים. השבוע הזה זה הורגש כל יום. וגם המום הפרשות שקופות מיימיות. בדיקת הריון שביצעתי היום שלילית האם יש סיבה לחשוש מהכאבים? מרגישה שבועיים כבר שהמחזור עומד להגיע אבל לא מגיע

09/05/2019 | 09:01 | מאת: גלי

4 שבועות לאחר הלידה קיבלתי מחזור

09/05/2019 | 19:13 | מאת: ד"ר נילי רז

רוב הסיכויים שתקבלי וסת בקרוב, אבל אם לא מגיע תוך שבועיים יש להבדק על ידי רופא.

09/05/2019 | 19:14 | מאת: ד"ר נילי רז

ראי תגובתי בסעיף הבא

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון