פרימולוט נור ואי קבלת וסת לאחר הפסקת נטילתו

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/05/2019 | 17:23 | מאת: ר.א.א

התחלתי לקחת פרימולוט נור ב16.3 (שבועיים לפני מועד החתונה שגם היה בערך מועד הוסת הצפוי) , ועד ה12.4 .. אחרי יום וחצי היו לי הפרשות חומות אך לא דם..והווסת לא הגיעה עד עכשיו!! ה2.5. עשיתי בדיקת בטא ויצאה שלילית.. אשמח להסבר מה יכולה להיות הבעיה.. לפני החתונה היו מחזורים סדירים והכל תקין

07/05/2019 | 12:34 | מאת: ד"ר בני פיינר

יתכן שבמחזור בו נטלת את הכדור לא היה ביוץ ועל כן לא הופיע דימום ווסתי. אם הפסקת את הטיפול קרוב לוודאי שהווסת ישוב לסדירותו בתקופה הקרובה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון