שאלה ציסטה בשחלה ימנית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/04/2019 | 19:31 | מאת: שאלה

שלום אני בת 44.לפני שבוע הלכתי לרופאת נשים בשל איחור של 10 ימים במחזור(תאריך המחזור האחרון היה 26/2) הרופאת נשים ראתה ציסטה בשחלה שהיה בה מחיצה ושלחה אותי לעשות אולטראסאונד ,לאחר כמה ימים עשיתי אולטראסאונד והרופא נשים ראה 2 ציסטות מחוברות ביניהן וטוען שאין מחיצה .רציתי לשאול האם יתכן שיש 2 ציסטות מחוברות ביניהן ושזה טעות שהרופאה נשים ראתה מחיצה?האם בגלל הציסטה ייתכן שיש איחור במחזור? תודה

13/04/2019 | 12:13 | מאת: ד"ר בני פיינר

שתי האפשרויות יתכנו ולעיתים אכן קשה להבדיל ביניהן על סמך אולטרהסאונד. בכל מקרה נדרש מעקב. לעיתים יתכן שיבוש בסדירות הווסת בעקבות נוכחות הציסטה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון