דימומים קשים במחזור ולא פוליפ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/04/2019 | 15:58 | מאת: אורי

פניתי לרופא לאחר שני מחזורים עם דימומים קשים , בבדיקת רופא ראה גוש שהיה נראה לו כפוליפ , בדיקת פאפ וביופסיה יצאו תקינות , עשיתי אולטרסאונד בזמן מחזור ויצא שהגוש גדול ונראה כמו מיומה והומלץ לי לחזור אחרי סיום המחזור , הרופא חשב שזה מיותר ושלח אותי להיסטרי סקופיה הבחנתי ת , בבדיקה יצא שאין פוליפ . המזכירה של הרופא שלי התקשרה למסור לי שהבדיקה תקינה ״והכל בסדר״ והרופא יצא לחופש , אז ממה הדימומים , מה יכול להיות הגוש שראו פעמיים באולטראסאונד ? ואם זה מיומה איך אפשר לדעת בוודאות ולא להכניס אותי לניתוח על סמך השערות? אשמח לחות דעת ומוכנה לעשות גם בדיקותבאופן פרטי .

03/04/2019 | 09:03 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך לא ניתן לאבחן בבעיה ללא בדיקה מומלץ לפנות לחוות דעת נוספת

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון