שאלה חשובה- צניחת רחם דרגה 4

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/03/2019 | 23:18 | מאת: ליאורה

היי, יש לי צניחה רצינית. הכל בולט ויוצא החוצה.במיוחד לאחר פעילות ספורטיבית - הליכה יומיומית של 11 קמ. האם ההליכה מזיקה? מה ניתן לעשות בנידון? האם אפשר להיכנס להיריון?

18/03/2019 | 14:42 | מאת: ד"ר בני פיינר

ליאורה שלום, מומלץ לפנות לייעוץ במרפאה אורוגינקולוגית בנוגע לפתרונות אפשריים לצניחה בין אם ע"י תומכן נרתיקי ובין אם בניתוח. הליכה אינה מזיקה ולא צפוייה להחמיר את הצניחה באופן ספיציפי ואין צורך להימנע מהריון אבל כאמור בצניחה מתקדמת מומלץ לטפל ולא לדחות. בברכה, דר' בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון