נפיחות בשפתיים הקטנות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

05/03/2019 | 04:18 | מאת: ממ

שלום לפני מספר דקות הרגשתי כאב באיזור הנרתיק, כשהסתכלתי במראה ראיתי שהשפתיים הפנימיות שלי ממש נפוחות ויש עליהן כמו שלפוחיות.. ממה זה יכול לנבוע? חשוב לי לציין שלפני זה ישבתי הרבה זמן, יש מצב שזה בגלל ונוצר איזה שטף דם? הגיוני?

06/03/2019 | 10:43 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום , שלפוחיות כואבות באיבר המין עלולות להגרם ממחלות שונות כמו הרפס וקונדילומה ואחרות. לא ניתן להשיב באינטרנט מבלי לבדוק מה טיבן. מציעה לך לפנות לרופא\ת נשים. במידה ויש עצירת שתן או קושי במתן שתן בלש כאב מהשלפוחיות יש לבקש הפניה למיון בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון