נטילת גלולות מינס.............

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/02/2019 | 00:09 | מאת: Yy

היי , לפני 9 ימים(יום ראשון בבוקר) קיבלתי מחזור והתחלתי לקחת גלולות מינס בפעם הראשונה , המחזור נמשך עד היום אומנם יותר חלש אבל עדיין יש דימומים , אשמח לדעת האם זה תקין ? אני מתחתנת עוד 3 חודשים, והתחלתי את הגלולות גם במטרה שאדחה את המחזור ולא אקבל בחתונה , הבנתי שדימומים זה תקין במיוחד עם גלולות במינון נמוך כמו מינס אבל החשש שלי הוא שהדימומים ימשכו גם בחתונה. תודה :-)

12/02/2019 | 08:45 | מאת: ד"ר נילי רז

לכלה שלום וברכה, אכן זה סביר וצפוי שלעיתים בחפיסה הראדונה בחייך של גלולות יהיו הכתצות ודימומים ארוכים. זה לרוב מסתדר לאחר חודש, מקסימום חודשיים. לא שכיח שזה ימשיך מעבר לכך ולכן סביר שבחתונה לא יהיה דימום. עם זאת כמובן שאני לא יכולה להבטיח את זה ב100 אחוזים, אבל בהחלט ברוב המקרים זה לא ממשיך ל3 חודשין. המשיכי ליטול את הגלולות לפי החפיסה ולא לפי הדימום.תשתדלי באותה שעה כל יום, שימי תזכורת בסלולרי.בהצלחה ובאושר.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון