האם זידובל מתאים לטיפול בפטריה ?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/01/2019 | 01:02 | מאת: ברכה

לאחר טיפול אנטיביוטי לדלקת בדרכי השתן (2 ימים זינט והוחלף למונורול )הרגשתי צריבה וחוסר נוחות בנרתיק,תארתי לעצמי שיש סיכוי שזו פטריה ,הגניקולוג אמר שאכן זו פטריה ורצה לרשום לי כדור לבליעה .כשאמרתי שאני רגישה לכדור רשם לי זידובל.ראיתי שהתרופה מיועדת לדלקת חידקית ולא לפטריה.חששתי שזו תהיה טעות והשתמשתי באגיסטן במקום.האם נהגתי נכון?תודה מראש

17/01/2019 | 14:43 | מאת: ד"ר בני פיינר

נהגת נכון אכן זידובל זו אנטיביוטיקה ונועדה לטפל בזיהום חיידקי

17/01/2019 | 18:55 | מאת: ברכה

תודה רבה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון