דלקת וגינלית - מספר שאלות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/01/2019 | 17:23 | מאת: דנה

שלום, קיבלתי טיפול לדלקת חיידקית וגינלית - Flagyl 200 מג (שני כדורים, פעמיים ביום) וקרם אגיסטן V. אני ביום הרביעי של הטיפול והתסמינים עברו כבר למחרת. יש לי כמה שאלות בנושא .. 1. האם מותר כבר לקיים יחסי מין? אם לא, מתי יהיה מותר? 2. יש דרך למנוע הופעת פטרייה אחרי אנטיביוטיקה? זו לא פעם ראשונה וזה מרגיש כמו מעגל "קסמים" :( 3. האנטיביוטיקה מאוד לא נעימה למערכת העיכול שלי. האם אפשר לקצר את הטיפול לחמישה ימים? תודה רבה!

08/01/2019 | 21:05 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך מומלץ לא לקיים יחסי מין בין 5 ל 7 ימים ניתן לקחת פלוקנול עם אנטיביותיקה או פרוביותיקה אם יש לך תופעות לוואי מומלץ להפסיק טיפול ולהתיעץ עם הרופא

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון