דימומים לאחר בדיקה שגרתית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/01/2019 | 14:14 | מאת: אנונימית

היי, אני בת 25, הייתי אצל גניקולוגית בבדיקה שגרתית כשהיא לקחה לי תרבית בעודה משתמשת בספקולום. מאוד כאב לי ולאחר מכן דיממתי. מאז המשיכו הדימומים שהפכו למחזור בהדרגה. אני על גלולות פמינט ובדרך כלל מקבלת מחזור ביום הרביעי של ההפסקה, הפעם קבלתי מחזור ביום השני של ההפסקה. הכמות דם היא מאסיבית והכאבים הם כל הימים במקום יום-יומיים. האם זה יכול לקרות? האם יש קשר בין הפציעה לכאורה מהספקולום לבין הדימום של המחזור שהקדים? תודה רבה והמשך יום טוב.

06/01/2019 | 08:58 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, אני מציעה שתפני לבדיקה. לפי תיאורך נשמע שהמחזור הגיע בזמן (גם יומיים לאחר ההפסקה וגם 4 ימים לאחר ההפסקה זה עדין בגדר "בזמן"). לגבי דימום אחרי ספקולום, זה פחות אפייני, אם כי אפשרי. אם הדמם ממשיך צריך להבדק

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון