דלקת בשתן או לא אודה לחוות דעתך

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/12/2018 | 15:27 | מאת: לילך

שלום בת 29 בריאה לאחר תלונה של דקירות בבטן תחתונה בוצעה תרבית. התוצאה תהליך הבדיקה:REMARKS (MICRO) התוצאה:Order Comments תהליך הבדיקה:REMARKS (MICRO) התוצאה:מקום לקיחה: שתן תהליך הבדיקה:Urine culture התוצאה:30,000 b/cc (-)צמחו גרם את הבדיקה עשיתי תחת טיפול אנטיביוטי בשם ציפרודקס לסינוסיטיס.פעמיים ביום ל 7 ימים. את התשובה קיבלתי ביום החמישי לאנטיביוטיקה לסינוסיטיס. שאלתי האם הציפרודקס יעיל גם לדלקת בשתן? והאם לאור תוצאות אלו מדובר בכלל בדלקת בשתן? האם יתכן תשובה כזאת בשל פטריה בנרתיק. אודה לחוות דעת.

01/01/2019 | 14:33 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, ציפרודקס יעילה לחלק מהזיהומים. ממליצה על בדיקץ שתן חוזרת והחלטה על טיםול לפי תוצאות. זה לא מצביע על פטרת נרתיק. בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון