בת 17 מחזור שמאחר מעל חודש וחצי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/12/2018 | 08:37 | מאת: אור

היי אני בת 17 מקבלת מחזורים קשים מלאי גם בדרכ ובדרך כלל סדירים.. המחזור שלי מתעכב ומאחר מאמצע חודש עשירי חשוב לי לציין שאני בתולה ושכרגע אני בתת משקל. שוקלת 45 גובה 1.61. בערך באמצע חודש 11 הופיע לי כמו התחלה של מחזור דימום ממש מועט בדיוק לפעם אחת והייתי בטוחה שזו התחלה של מחזור כבל זה הפסיק ולא היה גם לא כאבים ופשוט עד עכשיו לא קבלתי אני יודעת שבגיל ההתבגרות המחזור לא כ"כ סדיר וגם אחותי היתה סובלת ממחזור לא סדיר בכלל בקביעות בילדותה ואני יודעת שיש לתת משקל קשר לאיחור במחזור אבל אני עדיין די חוששת האם זה סביר ויכול לקרות ?

21/12/2018 | 11:40 | מאת: ד"ר סרג' טוניצקי

שלום לך יש לשקול ביצוע פרופיל הורמונלי ואולטראסאונד אצל רופא המטפל

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון