גרד שהתגבר אובדת עצות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

06/07/2018 | 12:09 | מאת: מירב

שלום, בעקבות כך הלכתי לרופא נשים שעל סמך הסתכלות קבע שקנדידה. נתן לי טבליות להכנסה לנרתיק 6 לילות ומשחה. האזור רגיש לי והתקשתי להכניס אתמול את הטבליה הראשונה היא בצבצה בפתח. האם יעיל כך? אין זמינות בתורים של הקופה לרופאי נשים. מה אני עושה? תודה

11/07/2018 | 17:53 | מאת: ד"ר בני פיינר

1. נסי להחדיר את הטבליה עמוק יותר ע"י האצבע. 2. במרבית קופות החולים במרכזי בריאות האשה קיימת מסגרת של רפואה דחופה בה ניתן לקבל מענה לבעיות שאינן סובלות המשך המתנה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון