כיצד ניתן להבחין בהבדלים בין המחלות השונות?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

02/09/2007 | 18:02 | מאת: שחר

קונדילומה , פטרת , הרפס .. יש לי פצע מסוים ואני לא יודעת מה הוא. אם אוכל לקבל תיאור מסוים על איך נראית כל אחת מהתופעות על מנת שאוכל לטפל.

קונדילומה זה יבלות על אברי המין שלא מגרדות. פטרת זאת הפרשה לבנה וגרד. והרפס אלו נגעים שלפוחתיים כואבים שמלווים בהתנפחות בלוטות מפשעתיות. לעיתים קשה להבדיל ואז כדאי להיבדק באחת ממרפאות STD.

09/09/2007 | 16:33 | מאת: שחר

על פי מה שאמרת יש לי פטרת. האם אני יכולה לגשת לבית מרקחת ולקנות אגיסטן וגינאלי?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין