בדיקות דם

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

29/08/2007 | 23:35 | מאת: ליאת

שלום, עשיתי ביום שני בדיקות דם של איידס ומאז אני נורא בלחץ, לא יושנת לא אוכלת וכל היום בוכה. הגיעו חלק מהתוצאות שאיני מבינה כלל אנא עיזרו לי להבין את התוצאה בתודה מראש U/ml > 750 Positive EBV IgG 2 - U/ml < 10 Negative EBV IgM 3 - U/ml 189 Positive EBV.EBNA 1 POSITIVE: >=20 NEGATIVE: 0-20 2 NEGATIVE: 0-20 POSITIVE: >=40 BORDERLINE: 20-40 3 POSITIVE: >=20 BORDERLINE: 5-20 NEGATIVE: 0-5

הבדיקה היא לא בדיקה לנגיף האיידס. אלא למחלת הנשיקה. לפי התוצאות כנרעה שהייתה לך התעוררות של מחלת הנשיקה. שהיא בדרך כלל מחלה קלה ביותר ללא סיבוכים.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין