קונדילומה כבר חצי שנה!

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

23/08/2007 | 14:14 | מאת: המתוסכל

שלום, בחודש אפריל נגשתי לאורולוג ולאחר התבוננות קצרה החליט שעליי לטפל בקונדילוקס 3\4 אמרתי טוב...4 חודשים חיכיתי בעודי מטפל ולאחר ש 90 אחוז מהכרוביות נעלמו נשארו עוד 4\5 קטנות ומעצבנות שלא על בסיס האיבר אלא על האיבר עצמו , אמרתי לדוקטור שהקונדילוקס לא עוזר לאלה והוא החליט שעליי לעבור לקרם אלדרה , כאחד שמת לגמור עם זה כבר, לא היססתי וישר ספרתי 300 ש"ח ולקחתי את הקרם. מרחתי באיזור הנגוע ( יש לציין שלא קיבלתי הנחיות מיוחדות לאופן השימוש) אז פשוט כל יום אחרי המקלחת מרחתי. אחרי שבוע...קטסטרופה!!! על האיזור נהיה פצע מוגלתי ופתוח , כאבים חזקים , העור באיזור הנגוע פשוט התקלף!!! התחתונים נדבקים לי לפצע , מה לעשות דוקטור?? אני שוקל לתבוע את המומחה למחלות עור ומין שלא מצליח לתת לי פיתרון נורמאלי כבר חצי שנה ( לא צריבה ,לא לייזר , ואלו פתרונות שהעלתי בפניו אך הוא סירב) וזאת חצי שנה שאני מוגבל כמעט ללא יחסי מין עם חברתי ומה שהיה היה עם קונדום שאני שונא. אודה לעצתך דוקטור . תודה. המתוסכל.

תופעות קשות רואים לאחר אלדרה. וגם כנראה לא טיפלת על פי ההוראות. אם רוב הנגעים נעלמו ונשארו קטנים. לא הייתי מטפל יותר. רוב הסיכויים הם שהם גם יעלמו עם הזמן.

29/08/2007 | 10:18 | מאת: אני

גם אני מטופל לקונדילומה וגם אצלי הרופא של קופת חולים מסרב לטפל בליזר וגם החנקן נוזלי עוזר רק זמנית. אגב אלדרה מותר לשים רק שלוש פעמים בשבוע, אבל בסופו של דבר גם מגיעים הפצעים. תנסה משחה אלטרנטיבית, יש כל מיני: גרדסיל, טטרסיל ויש עוד. לפעמים הרפואה האלטרנטיבית עובדת. אני הולך לנסות. אל תתיאש בסוף זה עובר, והדיכאון בטוח לא משפר את המצב.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין