כתם לבן על הפין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

23/08/2007 | 13:52 | מאת: שלמה

לפני כחודש קיימתי יחסי מין מוגנים, במהלכם ביצעתי מין אוראלי בבת הזוג. כשבוע לאחר מכן, הופיע על הפין שלי כתם בהיר, מלווה ביובש. בתחילה חשבתי כי הוא תוצאה של פצע חיצוני שנגרם ע"י חיכוך או אוננות, אך הוא לא נעלם. ניסיתי דקטרין כנגד פטריות, אך גם זה לא עזר. הכתם יבש ואין בו שום גירוי. האם מדובר במחלת מין? האם מדובר בסימפטום של סרטן הפין?

מה שאתה מתאר לא מתאים למחלת מין כלל וכלל. לעיתים יש שינויים בפיגמנט שמכסה את הפין, כמו שקורה גם בעור. אם הנגע לא בולט מעל העור זה גם לא סרטן

26/08/2007 | 14:49 | מאת: שלמה

אין בליטה, פשוט שינוי במרקם והיה גם קצת יובש (בגלל זה חשבתי שפצעתי את עצמי). אתה ממליץ לגשת לרופא עור, לאורולוג, או להמשיך בחיי כרגיל?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין