בעיה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/08/2007 | 21:53 | מאת: רמי

שלום רב... לפני שנתיים שכבתי עם זונה(לאחר פרידה מחברה הייתי בדכאון ועשיתי שטות שהצטערתי עליה) עשיתי בדיקות רבות......כמו כן לא הופיעו לי יבלות באיבר המין אבל בצעתי בדיקה מיוחדת בדיקת PCR ולצערי יצא שיש לי 4 זנים של הוירוס 2 שגורמים ליבלות ו2 לסרטן צוואר הרחם......הרופא אמר אז שכדאי לחזור על הבדיקה כי ברוב המקרים זה חולף עצמונית יש מצב????מאז אני שבר כלי אני בדכאון טוטאלי אפילו הפסיכולוגית שלי אמרה לי היום שהיא כבר לא יודעת מה לעשות איתי.....אני כבר שנתיים לא יצאתי עם משהי.......מה לעשות?

ההדבקה בנגיף הפפילומה קורית ל 80% אחוז מהאוכלוסיה שפעילה מינית.כך שאתה לא יוצא דופן. אין שום הגיון בבדיקת ה PCR ולא הייתי מצע לך לחזור עליה כי לאחר כ 3 שנים מההדבקה יש הבראה ברורה. אתה צריך לצאת מהדיכאון כי אין לזה הצדקה.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין