קונדילומה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/08/2007 | 16:24 | מאת: לילך

לפני כחמש וחצי שנים אובחנה אצלי קונדילומה,היא טופלה בלייזר וחנקן נוזלי,מאז נעלמה ולא הופיעה יותר,הספקתי אפילו לעבור הריון וגם בהריון היא לא הופיעה,ממש כלום חמש וחצי שנים.מכיוון שאינני יותר נמצאת עם בן הזוג הקודם רציתי לדעת אם במידה ואהיה מבחינה מינית עם אחר האם הוא יכול להידבק למרות שהקונדילומה טופלה ונעלמה כבר חמש וחצי שנים וכמו כן אני מבקרת ובודקת אצל הרופא,החשש שלי הוא לא להדביק מישהו,האם זה בטוח?

ההדבקה בקונדילומה אצל רוב האנשים חולפת לאחר כ 3 שנים. מערכת החיסון מצליחה להתגבר על הנגיף.ולכן יש סיכוי גדול שלא תדביקי את בן הזוג חדש שלך.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין