דימום בזמן סקס

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

01/08/2007 | 08:37 | מאת: שרון

שלום ובוקר טוב. אני לחוץ...מבוהל...מפחד ועצוב. אני יוצא עם בחורה מדהימה שכ"כ חשובה לי קרוב ל 4 חודשים ואנחנו מאוד פעילים מינית. לפני כמה זמן היא החלה לדמם בעת הסקס והלכה לבדיקה אצל רופא נשים שאמר לה שהכל תקין וחס וחלילה לא מדובר בסרטן או משהו כזה. אתמול בעת קיום היחסים ובסופם הבחנו כי אני הייתי עם דם והרבה, וכמובן גם היא. היא לא מרגשיה בשום כאב בזמן החדירה אך זה מצב לא נעים ואני פוחד שהיא תחשוב כי אנחנו לא מתאימים מינית ובגלל זה היא תקום ותלך...מה היא הסיבה לדימום הזה? ואיך מפסיקים אותו? גם קשר למצב הנפשי הסביר לה הרופא ונכון היא בתקופת מבחנים וכ' אבל עד כדי כך משיע על דימום? וגם מזג האוויר שגם זו סיבה שאני מכיר אבל בחיי לא נתקלתי בתופעה כזו, גם היא מעולם לא קרה לה דבר כזה...אשמח לתשובה כי אני כ"כ אוהב אותה ולא רוצה שיקרה משהו ביננו בגלל בעיה זו...תודה.

דימום בזמן סקס צריך לבדוק במקום הראשון גניקולוג ובמידה והכל תקין צריך לוודא שהיא לא לוקחת תרופות אשר יכולות להשפיע על קרישיות בדם (כמו אדוויל או אספירין) ולהיבדק אצל הרופא הפנימי לבעיות קרישה.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין