המשך

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

21/08/2007 | 19:24 | מאת: נתי

שלום העניין של ההרפס טורד את מנוחתי כל הזמן למרות כל הבדיקות שעשיתי ובמיוחד שמספר רופאים טוענים שהבדיקה אינה מהימנה .....אחד הרופאים הציע לי לבצע בדיקת PCR שהוא מבצע על ידי דגימת שתן בלבד (כאשר אין נגעים מיוחדים) רציתי לשמוע את חוות דעתך על בדיקה כזו בטרם אחליט אם ללכת לעשות כזו בדיקה.... האם בדיקה כזו שמבוצעת על בדיקת שתן לא מוגבלת למציאת הרפס רק בצינור השתן?

בדיקת השתן להרפס בPCR לא עברה אישור. ולכן לא הייתי מבצע אוןתה. בכל הפניות שלך לא ציינת אם יש לך או אין לך נגעים. אם יש נגעים ברורים שרופא ראה אותם אזי כדאי לקחת דגימה משם.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין