צריבה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

18/08/2007 | 07:11 | מאת: יואב

שלום רב לפני 3 ימים הייתי עם גבר במיטה שנינו עם קונדום. היו חיכוכים של ישבני עם אזור החלציים שלו שלא מכוסה בקונדום. היום אני מרגיש צריבה כבר יומיים בפי הטבעת אך לא רואה פצעים או שלפוחיות. האם יש לי ממה לדאוג...האם זה הרפס פנימי יותר שלא ניתן לראות? אולי מחלת מין אחרת או סתם צירוף מקרים? תודה רבה

אם הייתה שפיעה במקום זה קרוב לוודאי כתוצאה מגירוי של נוזל הזרע. סימנים כל כך מוקדמים של צריבה לא מתאימים להדבקה.

19/10/2008 | 18:45 | מאת: חנן

נמצאו 2 פוליפים שפירים בגודל 5 מ"מ לפני כמה חודשים ברקטום, אני עומד לעשות ניתוח להסרתם, בשלושה חודשים האחרונים אני חש צריבה ברקטום לעיתים , האם עצם הצריבה שאני חש לעיתים ברקטום כתוצאה מהפוליפים הינו מקור לדאגה ועלי להקדים את הניתוח?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין