קונדילומה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

17/08/2007 | 01:37 | מאת: מור

ד"ר שלום רציתי לדעת האם המתנה לתור של קולסקופיה לבדיקת קונדילומה יכולה להזיק, להחמיר את המצב?אני מיואשת נמאס לי כבר מכל המצב הזה,לא עובר יום מבלי שאני בודקת במראה אם צץ משהו חדש. היבלות האלו הרסו לי את החיים, כל דבר חדש, כל גירוד גורם לי לחשוש שמא זה חזר או התפשט למקום אחר, אשמח לקבל ייעוץ, ותמיכה, ועוד שאלה קטנה- קונדילומה עוברת?או שזה וירוס לכל החיים שיחזור לי תמיד?

נראה לי שאת זקוקה ליעוץ מסודר באחת ממרפאות ניתן לפנות אלינו ל 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין