תופעות לוואי של הרפס

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/08/2007 | 19:24 | מאת: צילי

האם יש קשר בין התפרצות של הרפס לבין כאבי ראש, כאבי בטן, בחילה וחולשה כללית?

יש קשר בעיקר בזמן ההתפרצות הראשונית. ככל שהזמן עובר התופעות הללו נעלמות.

10/09/2007 | 13:52 | מאת: יפה

ביום שישי בערב ב-7.9.07 התחיל להתנפח לי הפות מין גולות כאלו בשני הצדדים. ביום שישי בבוקר ביצעתי בפות שעווה בכל הפות. בשישי בערה כבר התחיל לי חום. ביום ראשון ניגשתי לרופא נשים אשר רשם לי זובירקס 5 פעמים ביום למשך 5 ימים. היום ירד לי החום. שאלתי היא כזו, האם האבחנה נכונה? האם משטח יכול להעיד שאכן יש לי הרפס? מתי תרד הנפיחות? והאם זה מהשעווה? תודה.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין