קונדילומה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/08/2007 | 22:01 | מאת: מור

ד"ר שלום, גילו אצלי בחודש מאי קונדילומה וטופלתי בתמיסת קונדילוקס, יש לי תור לבדיקת קולסקופיה רק באוקטובר, היו לי יבלות על סביב איבר מין (לא באיבר מין עצמו אלא מסביב) וקילפתי אותם מהפחד ומהמחשבה שככה זה יעלם לי, רציתי לדעת אם דרך קילוף זה יכול להתפשט? ועכשיו במקום היבלות נהיה לי נקודות כמו נקודות חן, ובתמונות שראיתי של קונדילומה זה נראה זהה למה שיש לי, רציתי לדעת בבקשה מה אתה ממליץ לי לעשות עד לתור שלי, לקלף?לא לגעת?לא לעשות כלום? אני חושת שככל שעובר זמן המצב יהיה חמור יותר בעתיד. אשמח לקבל תשובה

בשום פנים ואופן לא לקלף, זה יכול לגרום להתפשטות גדולה יותר. כדאי לחטא את האזור המקולף בתמיסת אלכוהול .

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין