חתכים באיבר

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/08/2007 | 03:25 | מאת: שלום

שלום!... אני בן 16 ואני מרבה לאונן . בחודשים האחרונים ניהיו לי חתכים באיבר המין(כימעט בכולו) כתוצאה מהאוננות. האיבר אדום וניראה פצוע כזה והעור השתנה וניהיה יבש. ניסיתי להפסיק לאונן במשך שבועים אבלל העור לא חזר לקדמותו. זה ניראה כיאלו ישארו לי צלקות כאלה. אני מתבייש לשתףף מישהוא בנושא... יש איזה שהיא משחה או משהו שיוכל לעזור ליי ולהחזיר את העורר למצבו הקודם? מה גם שכשאני מאונן ההנאה פחתה ולא כבעבר. בתקווה למענה ולפתרון. תודה.

כדאי להפסיק לזמן מה לאונן ולתת לאיבר לנוח. הסיכוי לצלקות נמוך. תשתמש במשחה לתינוקות כמו דזיטין או אינוטיול.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין