שאלה לגבי רייח מוזר

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/02/2008 | 20:39 | מאת: שאלה חשובה

שלום ד"ר סרוגו בהמשך לשאלות עבר לגבי הרפס טייפ 2 ולאחר שעברתי אצלכם בדיקות לאחרונה התחלתי לקחת טיפול מונע של 400 זובירקס ליום אך עכשיו או יותר נכון בשבועים האחרונים יש לי לסירוגים ריח מאד חריף שמופיע באיזור אומנם אני לא רואה הפרשה מוזרה אך יכול להיות שיש הפרשה שקופה כלשהי שאני לא שם עליה לב מה זה יכול להיות ולאן אני יכול לפנות חשוב לי לציין כי כל הבדיקות שאתם עשיתם לי לפני חודשים לערך יצאו תקינות אך אולי לא עשיתי את כל הבדיקות שצריך? אשמח לקבל את תשובתך המהירה תודה

בדרך כלל זובירקס אוהרפס לא גורמות להפרשה עם ריח רע מאבר המין. אם יש לך הפרשה מאבר המין שהיא חדשה כדאי להיבדק

11/02/2008 | 18:13 | מאת: רייח מוזר

האם לבוא להיבדק אצלכם שוב או שאני יכול להיבד בקהילה ואם אין הפרשה שאני מבחין בה האם יכול להיות שעדין יש הפרשה שלא רואים?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין