HI

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

09/02/2008 | 13:27 | מאת: GIL

שלום לפני שנתיים ו4 חודשים קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי אודה לך אם תביט בזמני הבדיקות ותציע לי בדיקות נוספות אם צריך... שבועיים לאחר הארוע בצעתי בדיקות לעגבת,זיבה,כלמידיה,הרפס 2,צהבת B,איידס 3 חודשים לאחר הארוע בצעתי בדיקה לעגבת,הרפס 2,איידס 6 חודשים לאחר הארוע בצעתי בדיקה לצהבת B,צהבת C,איידס 8 חודשים לאחר הארוע בצעתי בדיקה להרפס 1+2 לאחר שנתיים וחודשיים בצעתי בדיקה להרפס2+איידס כל התוצאות כמובן שליליות.... לאחר שנה וחצי מאותו ארוע הופיע פצע לא כואב שהפך לכיב...זה נמשך כחודש וחצי ולדעתי קשור לזה שלחצתי על בלוטת חלב עד שהתפוצצה....האם לדעתך יש סיבה לדאגה?האם עליי לבצע בדיקות למחלות נוספות ...תשובתך חשובה לי כי אני לא מקיים יחסי מין המון זמן בגלל תחושת הלכלוך שיש לי בעקבות אותו מפגש עם זונה...

09/02/2008 | 13:28 | מאת: GIL

כמו כן הפצע לא חזר נשארה צלקת והשערה ניתקה בקלות וגודלת חדשה כעת...אפשר להרגע לדעתך...?

09/02/2008 | 13:34 | מאת: GIL

הנגע הופיע על שק האשכים...

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין