האם אפשר לגלות איידס מבדיקה דם רגילה ??

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/08/2007 | 09:51 | מאת: שיר

כי היא יצאה תקינה לחלוטין במידה ולא , תוך כמה ימים מקבלים תשובה מבדיקת איידס במרפאה ?? אשמח לתשובה מהירה

בדיקת דם לאיידס היא הבדיקה המקובלת כיום כבדיקת סקירה. ברוב הפעמים אם היא שלילית זה שולל AIDS. ליתר ביטחון כדאי לחזור על אותה בדיקה תוך 3 חודשים.

22/12/2010 | 09:02 | מאת: אתי

היי פרופ' סרוגו. לא הבנתי תשובתך. האם ניתן או לא ניתן לגלות איידס מבדיקת דם רגילה? תודה רבה

22/12/2010 | 09:02 | מאת: אתי

היי פרופ' סרוגו. לא הבנתי תשובתך. האם ניתן או לא ניתן לגלות איידס מבדיקת דם רגילה? תודה רבה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין