פצעים מוגלתיים בשפתי הפות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

19/06/2012 | 19:14 | מאת: שרית

שלום רב, לפני כשבוע, כאשר נגבתי את האיזור, גיליתי בשפתי הפות פצע מוגלתי. חיכיתי חצי יום והוא התנקז מעצמו. היום מצאתי עוד שני פצעים דומים. אציין כי יש לי חבר כבר חצי שנה. הוא נבדק בתחילת הקשר כדי לשלול מחלות מין, והתוצאות הראו שהוא בריא. אני הייתי בתולה לפני הקשר איתו. אנחנו מקיימים יחסי מין ללא קונדום, ואני נוטלת גלולות. אציין גם כי האזור בו זה הופיע הוא נטול שערות, כלומר החלק הפנימי יותר של הפות, לכן אופציה של דלקת בשורש השיערה לא נראית לי מתאימה. האם יש סיכוי שמדובר במחלת מין? ואם כן, איזו? בכל מקרה, הזמנתי תור דחוף לרופא נשים. תודה רבה שרית

לא נראה כמחלת מין אולם טוב שאת הולכת להיבדק. האם את מגלחת את האזור כי עדיין יתכן שמדובר בדלקת של שורש השערה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין