קונדילומה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

28/10/2007 | 19:46 | מאת: מלי

שלום רב אני בת 24 ככל שאני קוראת יותר ויותר על הוירוס אני מבינה שהבלבול הולך וגדל רופא נשים הבחין ב2 יבולות קטנות ואמר שיש לי קונדילומה..נתן CONDILOX ואמר שאין מה לדאוג שאלתי שני רופאים אחרים האם הטיפול הוא מספיק, אחד אמר שבעיה בעיקרה קוסמטית לכן הטיפול הוא נכון השני אמר שיש לעבור בדיקות נוספות ולטפל בבעיה במהירה גם בכל מיני אתרים אין תשובה חד משמעית: אחד אומר אין מה להיות אובססיביים והאחר אומר להיבדק ולטפל השאלות שלי : האם באמת יש צורך בבדיקות נוספות, ומה הן ואם יש לי קונדילומה הקונדום לא באמת יעזור לפרטנר החדש (כי נדבקתי מחבר לשעבר וגיליתי זאת חודשיים אחרי שנפרדנו) שלי לא להידבק - אז מה עושים? נמנעים מלקיים יחסי מין, שוכחים ממין אוראלי? ושאלה אחרונה- קראתי על חיסון נגד הנגיף, האם רלוונטי לעשות אחרי שכבר נדבקתי תודה!!

נגיף הפפילומה הוא מאוד שכיח. יש מעט זנים שגורמים לסרטן צוואר הרחם . אם זה מה שמצאו צריך המשך מעקב . בדקל כלל קונדילומה לא גורם לסרטן (זה לא אותם זנים). אין צורך אצלך בהמשך טיפול כלל. אין ספק שכדאיי שתקבלי את החיסון גרדזיל

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין