קונדילומה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

09/08/2007 | 14:06 | מאת: מתעניינת

שלום רציתי לדעת אם אפשר להידבק/להדביק מישהו בקונדילומה למרות שזה כבר טופל ואין יבלות על העור. אני יודעת שאפשר להידבק מיחסי מין גם כשיש יבלות וגם שכבר אין, השאלה שלי היא אם אפשר להידבק/להדביק ביחסי מין אוראליים, או במגע בלבד (למשל מגע של אצבע עם איבר המין) ושוב אני מזכירה שאין יבלות כרגע, היו בעבר.

יש מספר רב של זני קונדילומה.וגם אם נדבקת בעבר את עשוייה להידבק בזן אחר. החיסון שקיים כנגד קונדילומה מכסה 4 זנים של הנגיף שהם הכי שכיחים והכי מסוכנים. ההדבקה יכולה לקרות גם ללא חדירה לאברי המין אולם שימוש תדיר בקונדום יכולים להקטין את סיכויי ההדבקה

12/08/2007 | 20:19 | מאת: מתעניינת

איפה הוירוס נמצא? הבנתי שהוא לא נמצא בדם

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין