כאבים קלים במפשעה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

09/08/2007 | 08:41 | מאת: א.

ד"ר סרוגו שלום רב, אני אמא ל-3 ילדים. בבואי ללדת את בני השלישי, בדקו לי את מידת הפתיחה לצורך לידה. אותה בדיקה ידנית כנראה שלא הייתה במקומה (מבחינה פיזית) והשאירה בי כאב שקיים עד היום (חצי שנה). מדובר בכאב בעת מתן שתן. לא מדובר בצריבה. נבדקתי אצל רופא נשים שלקח לי דגימה עם מקל אוזניים ובדיקת שתן - אך ללא ממצאים. הכאב הזה אינו במקום שבו מקיימים יחסי מין אלא מעליו ובכל זאת הוא מפריע גם בתחום הזה. הכאב אינו מציק כל היום אך עוצמתו לא השתנתה במהלך חצי השנה והוא מופיע בעת מתן שתן (שוב לא צריבה ולא דקירות אלא כאב שטחי ומציק) ובעת נסיון לקיום אינטימיות עם בן הזוג. זה דבר שאינני מזכירה ברבים, לא כל שכן ליד ילדיי ועם זאת, גם בתי בת ה-3 מתלוננת על כאבים שכאלה בזמן שהיא מתפנה לשירותים. גם אותה לקחנו לבדיקה - ללא תוצאות. מהו ההסבר לתופעה זו ומה עלינו לעשות ? אנא עזור לנו לפתור התעלומה. בברכה גדולה

אני מציע מאוד שתעשי בדיקת שתן לכלמידיה (PCR). אם הבדיקה תקינה לפנות לאורוגניקולוג.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין