זיהומים חוזרים בנרתיק

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/10/2007 | 10:36 | מאת: חברה מודאגת

שלום רב רציתי לשתף את קהל הקוראים ולשמוע חוות דעת מלומדה ממנהל הפורום חברה קרובה סבלה במשך יותר מ-8 שנים מתופעה הולכת ומחמירה של זיהומים בנרתיק.הביטוי היה הפרשות כמעט מתמידות עם ריח רע עד בילתי נסבל עקצוץ מתמיד ,תחושה לא נעימה באזור הנרתיק וכאבים קלים עד קשים במגע מיני. במהלך תקופת זמן זו היא פנתה לעשרות גניקולוגים,קיבלה אין סוף טיפולים שבחלק מהמקרים לא עזרו כלל ובחלק עזרו לתקופת זמן קצרה. הסבל הלך וגבר וגרם לירידה בריכוז לקשיים הולכים וגוברים בחיי הזוגיות ולעצבנות הולכת וגוברת על כך שהרפואה אינה מסוגלת להתמודד ביעילות עם בעיה פשוטה יחסית. ואז חברה אחרת נחשפה באינטרנט לאתר המתאר טיפול בזיהומי נרתיק באמצעות מים חמים ואוזון. חברתי שוחחה על שיטת הטיפול עם מס גניקולוגים - וכולם היו מאד סקפטיים,לא מפרגנים.חלק מרופאי הנשים הודו שלא שמעו על כך מעולם למרות שזו היתה שיטת טיפול מקובלת בקופות החולים עד לפני מס שנים. היא פנתה לטיפול .הטיפול ניתן ע"יי ד"ר קלמן דן גניקולוג מומחה העוסק בשיטת טיפול זו מעל לשנתיים-ומסתבר שעם אחוזי הצלחה מרשימים.הטיפול ניתן במרכז רפואי של ד"ר דיין. מדובר בשילוב של חימום הנרתיק עם שטיפה בגז אוזון והטיפול נעשה לסירוגין ונמשך מספר שבועות לציין שכבר אחרי שני טיפולים היתה הקלה ניכרת באזור ,הטיפול אינו כואב וחסר כל תופעות לוואי. היום 8 חודשים לאחר סיום כל הטיפולים -חברתי בריאה לחלוטין וכל התופעות שמהם סבלה חברתי במשך שנים נעלמו וכל זאת באמצעות טיפול פשוט ,לא תרופתי ללא תופעות לוואי ולא יקר.. דיון / נושא

אין להתווכח עם הצלחות.אולם הטיפול בדלקות נרתיק דורש איבחון מעבדתי באחת ממרפאות STD מוכרות.

25/08/2009 | 18:52 | מאת: יעל

הי, יש לי גם בערך את אותה הבעיה- הפרשות, ריח לא נעים ותחושה לא נעימה באיזור. האם במקרה של חברה שלך היה מדובר בפטריה או בזיהום בקטריאלי כשלהו? לי יש פטריה, ולכן אם זה אותה בעיה אצל שתינו אז הייתי רוצה גם לנסות את הטיפול כי שום דבר אחר לא באמת עוזר לי... תודה לך!

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין