קונדילומה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

05/08/2007 | 19:02 | מאת: חי

אני בן 33 ויש לי קונדילומה כבר זמן רב. טופלתי בחנקן נוזלי ומחט חשמלית וכרגע אני גם מטופל באלדרה. ולמרות זאת היבלות חוזרות. אני סובל מאוד מהאלדרה, יש לי פצעים מוגלתיים. מה אני עושה ? תודה מראש חי

הטיפול בקונדילומה הוא מסובך ולא נעים. אתה כבר הגעת לשלב של האלדרה שהוא טיפול קשה. ניתן לתת גם זריקות של אינטרפרון A לשריר למשך 6 שבועות.

08/09/2007 | 08:52 | מאת: אבי

נסה באתר Ramimor של מחלות עור או חפש את כתובת האתר בגוגל יש לו שלוש משחות לסוגים שונים של קונדילומה - הן מצויינות. כל טוב

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין