שלום שוב

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

19/09/2007 | 11:32 | מאת: שבתאי

כתבת לי שאין קשר בין עישון לHPV מבחינה נסיבתית זה אני יודע וזה לא מה ששאלתי.... שאלתי הייתה בהנתן שאני מעשן ושיש לי HPV האם העישון יכול לגרום לכך שהזיהום בHPV לא יחלוף???או יחלוף לאט יותר....? בבדיקת PCR שעשיתי לפני כשנה התגלו אצלי 4 סוגי נגיפים נדבקתי לפני כשנתיים יש מצב שזה יחלוף למרות שאני מעשן??? כתבת שאין צורך לעשות את הבדיקה אבל אני החלטתי לחזור אליה בכל זאת כדי לא לסכן אף אחת....

עישון הוא פקטור מסכן אבל לא הוכח בשום עבודה שזה מושך את שמן הנוכחות של הנגיף. בכל מקרה כדאי להפסיק לעשן

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין