האם יש לי סיבה להיות מוטרד?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

07/05/2024 | 20:46 | מאת: חיים

היי פרופ'. קצת ארוך.. קרה לי מקרה שבו קיימתי מגע עם אישה שכלל עיסוי באיבר המין שלי כששנינו בעירום והיו גם קצת התגופפויות עם הרגליים אך לא היתה בשום שלב חדירה לנרתיק/אוראלי/אנאלי וגם לא מגע ישיר בין איברי המין. המגע היה ידני בלבד ואני זוכר גם שהיה קטע שהיד שלה נגעה ממש בקטנה באיבר מינה ואחכ באיבר המין שלי והיה מידי פעם חיכוך עם הרגליים אך כפי שציינתי לא באופן ישיר עם איברי המין. אחרי זמן מה נכנסתי ללחץ מהמקרה והחלטתי לבדוק את עצמי. פניתי לרופא פרטי אחרי כשבועיים מהמקרה ועשיתי אצלו בדיקת שתן לגילוי חיידקים והבדיקה שלילית - הוא תיאר זאת כבדיקת לויקצידים לחשד לכלמידיה או זיבה.. חזרתי אליו אחרי כ7 שבועות מהמקרה לבדיקה מהירה של סיפיליס שגם יצאה שלילית. הוא גם בדק לי את איבר המין בשני המפגשים ולדבריו הוא לא ראה שום דבר חריג. במקביל ועד שיכולתי לבדוק את הסיפיליס כי נדרש לפחות 6 שבועות, אחרי כ22 ימים מהמקרה החשוד ביקשתי מקופת החולים בדיקה למחלות מין והן גם יצאו שליליות כולל hiv האם עליי להמשיך לבדוק את הנושא?? או שאפשר לשחרר סופית? העניין הוא למרות שחלפו מעל חודשיים אני ממש מוטרד מהנושא ומרגיש כל הזמן שאני מצורע שעומד להדביק את בת זוגתי החדשה במשהו וזה גורם לי להתרחקות ממנה. מה גם שאני מרגיש לאחרונה קצת רגישות/צריבה ממש ממש בקטנה באיזור הערמונית ושיער הערוה ואני כבר לא יודע אם זה מהמחשבות שלי או שבאמת יש לי משהו. לא קיימתי יחסי מין כבר מעל חודש וחצי מרוב לחץ. אשמח לשמוע דעתך המקצועית כמומחה בנושא. מעריך מאוד ומאחל לך כל טוב פרופסור.

אני חושב שאתה בחרדה. מהתאור של המגע המיני החשוד הסיכוי להדבקה קרוב לאפס

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין