הרפס או שאני פרנואיד?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

03/05/2024 | 17:52 | מאת: שרון

1. האם ניתן להידבק בהרפס סוג 2 בעיסוי? בהנחה שהיה מעט חיכוך בין הרגליים 2. מספר ימים אחרי העיסוי יצאו לי כמה פצעונים/שלפוחיות אדומות בירך העליונה מעט מגרדות אך לא כואבות כלל שהתפרשו על כ10 סנטימר ולמיטב זכרוני לא הופיעו כמקבץ. כלומר לא היו שלפוחיות צפופות. אחרי כשבוע הן נעלמו כלא היו. זה נשמע לך כמו הרפס או מחלת מין אחרת? 3. אם זה הרפס וזה הופיע לי בירך, זה אומר שזה מקום ההדבקה? 4. אם זה הרפס, זה אומר שההתפרצויות הבאות יופיעו שוב בירך או שזה יכול לעבור גם לאיבר המין? אציין כי חלפו כחודשיים מאז ועד היום הפצעים לא חזרו. ממש חושש מהסיפור, תודה רבה פרופסור.

06/05/2024 | 10:46 | מאת: שרון

*לא הופיעו כמקבץ הכוונה שהן היו קרובות אך לא צמודות אחת לשניה. *הן הופיעו כשבוע בערך אחרי העיסוי ואחרי כשבוע נוסף בערך הן נעלמו.

לא מתאים להרפס

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין