הפרשות מהפין std שלילי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

01/05/2024 | 21:06 | מאת: שי

היי דוקטור, אני גבר בן 25, יש לי הפרשות מזה כשלושה שבועות מאיבר המין. יש לציין כי ההפרשות התחילו להופיע כשבוע לאחר מין אנאלי לא מוגן (עם אישה) ההפרשות הן שקופות, במרקם כמו של זרע. כמו כן ההפרשות הן מועטות, מגיעות בעיקר בבוקר אבל גם קצת במהלך היום. בבדיקת שתן למחלות מין (זיבה, כלמידיה, טריכומונוס, מיקופלזמה) הכל יצא שלילי קיבלתי טרם התוצאות טיפול באזניל 1000 מ"ג חד פעמי, מה שלא עזר להפרשות אינני מאוד סובל, הצריבה מאוד קלה עד כדי אין, ההפרשות קלות מאוד, אבל אני חושש שמה שיש לי לא נמצא בבדיקות אשמח לשאול מה יכול להיות לי, ומה הטיפול לדבר כזה? תודה!

01/05/2024 | 21:19 | מאת: שי

כמו כן גם הפרטנרית עשתה את כל הבדיקות כולל HIV, וצהבת והכל יצא שלילי

כדאי שתבוא להיבדק אצלנו. 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין