כמה שאלות.

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/04/2024 | 18:43 | מאת: אריאל

שלום פרופסור 1.רציתי לדעת אם בדרך כלל התפרצות הרפס גניטלי מופיעה במקום נקודתי וקבוע כמו אשך שמאל למשל ששם הנגיף חדר לעור או שהנגיף יכול להתפשט בכל איזור הערווה ויופיעו נגעים רחוקים יחסית מהמקום שבו הנגיף חדר(בהנחה שלא הייתה הדבקה עצמית עם מגע בנגעים עם הידיים והעברתם למקום אחר בגוף) 2.האם סביר שתוך 8 שבועות מההדבקה יהיו 5 התפרצויות חוזרות של נגעים בעור שחולפים לאחר כיומיים בלי שום טיפול? 3. נגעים של הרפס אצל נשים מופיעים בדרך כלל בתוך איבר המין? 4.קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום, בכמה אחוזים הקונדום מספק הגנה ומוריד את הסיכויים להדבקה מפני הרפס?

כדאי שתיבדק להרפס 1.כן 2. בהרפס 2 כן 3.גם 4.אין הגנה ב 100 אחוז קרוב ל 80

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין